Forum Settings
       
Reply To Thread

XIVDB breaking XIV skinFollow

#1 Jan 09 2014 at 1:03 PM Rating: Good
Needs More Smut
Avatar
******
20,349 posts
I can't get the forums to load on the XIV skin right now. It keeps saying "Waiting for xivdb.com..." down on the bottom of the page.

The page stays blank indefinitely. I'm posting this from the safety of the XI skin. Latest Chrome browser on Win7.
____________________________
FFXI: Catwho on Bismarck. Once again a top bard on the server: Dardaubla 90 on 1/6/2014
Thayos wrote:
I can't understand anyone who skips the cutscenes of a Final Fantasy game. That's like going to Texas and not getting barbecue.

FFXIV: Katarh Mest on Lamia - Member of The Swarm and leader of Grammarian Tea House chat LS
#2 Jan 09 2014 at 1:42 PM Rating: Good
Needs More Smut
Avatar
******
20,349 posts
Aaaaand now it's working.
____________________________
FFXI: Catwho on Bismarck. Once again a top bard on the server: Dardaubla 90 on 1/6/2014
Thayos wrote:
I can't understand anyone who skips the cutscenes of a Final Fantasy game. That's like going to Texas and not getting barbecue.

FFXIV: Katarh Mest on Lamia - Member of The Swarm and leader of Grammarian Tea House chat LS
#3 Jan 10 2014 at 8:26 AM Rating: Good
******
43,650 posts
Coincidentally a lot of the posters there have broken skin, too.
____________________________
George Carlin wrote:
I think it’s the duty of the comedian to find out where the line is drawn and cross it deliberately.
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 21 All times are in CDT
TirithRR, Yther, Anonymous Guests (19)