Forum Settings
       
Reply To Thread

New member: Character not being uploaded with item collectorFollow

#1 Jan 29 2011 at 4:14 PM Rating: Decent
4 posts
I did a few google searches and see a couple people had this problem a year or more ago, but I can't seem to find any solutions that work for me.

I just created an account today, and subscribed. I am using the item collector to upload my character profile for my main, but I keep getting the error: "Error: Permission denied, incorrect login or not premium".

I can upload one of my alt characters that I tried, but not my main, who I'm primarily interested in uploading. I'm using windows 7 and downloaded and installed the latest WinPcap, but no luck.

Any advice?

EDIT: This is for EverQuest by the way.

Edited, Jan 30th 2011 7:05am by Gnimwit
#2 Mar 03 2011 at 6:51 PM Rating: Decent
Avatar
**
601 posts
It's still broken. I have the exact same error, and my account's been working for years.

They haven't given any updates on my post either
____________________________
Morromid (Everquest)
Terris-Thule -> Prexus -> now The Rathe Server
The more extensive a man's knowledge of what has been done, the greater will be his power of knowing what to do.
Benjamin Disraeli (1804 - 1881)
#3 Mar 19 2011 at 11:12 AM Rating: Decent
4 posts
Yea, I am still having the exact problem as described in my first post.
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 28 All times are in CDT
HolyCowPetter, Kaolian, TirithRR, Anonymous Guests (25)