Forum Settings
       
This thread is locked

Another issue (sorry)Follow

#1 Aug 08 2010 at 7:44 PM Rating: Good
Anterograde Amnesia
Avatar
*****
12,361 posts
On the Forum settings, FFXIV skin, when I edit my sig or bio the save button doesn't appear when using Chrome. Works fine in FF though.

Edited, Aug 11th 2010 8:03pm by Darqflame Lock Thread: completed
____________________________
"Choosy MMO's choose Wint." - Louiscool
The greatest trick the devil ever pulled was to convince the world he didn't exist.
Keyser Soze - Ultros
Guide to Setting Up Mumble on a Raspberry Pi
#2 Aug 10 2010 at 6:06 AM Rating: Excellent
Spankatorium Administratix
ZAM Administrator
Avatar
*****
1oooo posts
Ticket made.
____________________________
ZAM: Support FAQ | Forum FAQ | Forum Rules | Mobile
DF: Twitter | FB
KnotKrazy: FB | Etsy
#3 Aug 10 2010 at 7:02 AM Rating: Good
Anterograde Amnesia
Avatar
*****
12,361 posts
Thanks Darq!
____________________________
"Choosy MMO's choose Wint." - Louiscool
The greatest trick the devil ever pulled was to convince the world he didn't exist.
Keyser Soze - Ultros
Guide to Setting Up Mumble on a Raspberry Pi
#4 Aug 10 2010 at 9:43 AM Rating: Excellent
Spankatorium Administratix
ZAM Administrator
Avatar
*****
1oooo posts
Fixed.
____________________________
ZAM: Support FAQ | Forum FAQ | Forum Rules | Mobile
DF: Twitter | FB
KnotKrazy: FB | Etsy
#5 Aug 11 2010 at 3:36 PM Rating: Good
Anterograde Amnesia
Avatar
*****
12,361 posts
Smiley: thumbsup
____________________________
"Choosy MMO's choose Wint." - Louiscool
The greatest trick the devil ever pulled was to convince the world he didn't exist.
Keyser Soze - Ultros
Guide to Setting Up Mumble on a Raspberry Pi
This thread is locked
You cannot post in a locked topic!
Recent Visitors: 21 All times are in CDT
Anonymous Guests (21)