Forum Settings
       
« Previous 1 2 3 4
Reply To Thread

Several bugsFollow

#1 Jul 01 2010 at 8:24 PM Rating: Excellent
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Was gonna save these in case we did another one of those bug squash contests again, so i could get free rateups, but meh, who knows if that will ever happen again anyway:

Excessive line breaks show up in mouseover previews (the preview will continue much longer than it should).

Reset form button on search page does not work properly after searching, it just resets to whatever you searched for.

Line breaks in pre tags do not show up in live view.

Filter doesn't work for thread titles on follow.html

Locking/stickying posts works while muted. Not sure if that's intentional, since (un)nuking doesn't.

Edited, Jul 1st 2010 10:34pm by AngstyCoder
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#3 Jul 01 2010 at 9:39 PM Rating: Excellent
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Forum search. Example Deleting/changing anything, or changing the forums selected and then clicking reset will just change it back to what was.



Screenshot

The threads in question are http://ffxi.allakhazam.com/journal.html?user=1273831&mid=1277772111271627432, and http://ffxi.allakhazam.com/journal.html?user=1273831&mid=127786397418556272

Edited, Jul 1st 2010 11:42pm by ThePsychoticOne
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#4 Jul 02 2010 at 6:23 AM Rating: Excellent
Bad j00 j00
ZAM Administrator
Avatar
***
2,157 posts
Princess ThePsychoticOne wrote:

Reset form button on search page does not work properly after searching, it just resets to whatever you searched for.


That is how it's supposed to work. The reset button on a html form always resets to what the default value is set for in it. After you search, those defaults become what you searched for.

We could add a button for a new search.
#5 Jul 02 2010 at 10:10 AM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
Princess ThePsychoticOne wrote:
Excessive line breaks show up in mouseover previews (the preview will continue much longer than it should).

Browser/OS/example? I'm not seeing it. And I'm assuming FFXI template?
#6 Jul 02 2010 at 11:12 AM Rating: Excellent
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
JerekDain wrote:
Princess ThePsychoticOne wrote:
Excessive line breaks show up in mouseover previews (the preview will continue much longer than it should).
Browser/OS/example? I'm not seeing it. And I'm assuming FFXI template?
firefox 3.6.6, XP sp2, yes ffxi.

Screenshot

Edited, Jul 2nd 2010 1:15pm by ThePsychoticOne
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#7 Jul 02 2010 at 11:15 AM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
Ah, so you don't mean that previews are adding extra line breaks, but rather they aren't trimming existing ones?
#8 Jul 02 2010 at 11:17 AM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Yeah, sorry i wasn't clear about that.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#9 Jul 02 2010 at 12:06 PM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
Forum mouseover previews should now cap line breaks at 2.
#10 Jul 09 2010 at 12:55 AM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Another bug:

If the last post in a thread was nuked, for the last post column, the link to the user who made the post will be /users/&id=127847378318918136, where the number is the post number for the last unnuked post in the thread.

+1 to obscure bugs i've reported.

Edited, Jul 9th 2010 3:03am by ThePsychoticOne
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#12 Jul 09 2010 at 1:58 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Angstycoder wrote:
Princess ThePsychoticOne wrote:
Another bug:

If the last post in a thread was nuked, for the last post column, the link to the user who made the post will be /users/&id=127847378318918136, where the number is the post number for the last unnuked post in the thread.

+1 to obscure bugs i've reported.
In which view(s) are you seeing this?
The forum views. The test sticky in my journal does it for example.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#13 Jul 11 2010 at 2:56 PM Rating: Excellent
Avatar
******
29,862 posts
I'll add that one to the ticket pile.
____________________________
Arch Duke Kaolian Drachensborn, lvl 95 Ranger, Unrest Server
Tech support forum | FAQ (Support) | Mobile Zam: http://m.zam.com (Premium only)
Forum Rules
#14 Jul 12 2010 at 12:55 PM Rating: Excellent
Ghost in the Machine
Avatar
******
36,007 posts
It's amazing, he's like an entire beta testing team in one person.

____________________________
Please "talk up" if your comprehension white-shifts. I will use simple-happy language-words to help you understand.
#15 Jul 12 2010 at 12:56 PM Rating: Excellent
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Mazra wrote:
It's amazing, he's like an entire beta testing team in one person.
Smiley: laugh

Speaking of which, when posting, where it says "from: user name" the link points to your name including the premium title. Mine points to http://ffxi.allakhazam.com/users/Princess%20ThePsychoticOne for example.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#16 Jul 12 2010 at 2:29 PM Rating: Excellent
Avatar
**
708 pandas
Princess ThePsychoticOne wrote:
when posting, where it says "from: user name" the link points to your name including the premium title. Mine points to http://ffxi.allakhazam.com/users/Princess%20ThePsychoticOne for example.

Fixed.
#17 Jul 12 2010 at 11:51 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
this still works, and should probably be killed.

The reply/edit links are broken for stickies in live view (they point to mid=-1 always, refreshing doesn't fix it). Speaking of which, rating/stickying/locking/(un)nuking a post in live will change the edit/reply links from /forum.html?forum=blah, to /live.html?forum=blah, causing it to not work.

Edited, Jul 13th 2010 2:12am by ThePsychoticOne
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#18 Jul 15 2010 at 1:10 AM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
The edit post link still shows up for locked threads in live view.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#19 Jul 19 2010 at 5:01 PM Rating: Excellent
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Long words don't wrap around in live view, causing it to break.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#20 Jul 19 2010 at 5:05 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
The image button in posts (/cgi-bin/userimages-popup.pl) seems broken too.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#21 Jul 19 2010 at 11:35 PM Rating: Excellent
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
The lock button is not highlighted for locked threads in live view, unless you lock it from live view (reloading changes it back).

Nested spoilers don't work in post previews, or live view.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#23 Jul 23 2010 at 2:41 PM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
Princess ThePsychoticOne wrote:
Long words don't wrap around in live view, causing it to break.

This should be fixed now, except in ie6/7, which hate life.

Princess ThePsychoticOne wrote:
The image button in posts (/cgi-bin/userimages-popup.pl) seems broken too.

Works for me:
Screenshot

Perhaps it was a temporary glitch or already fixed? What is/was broken about it?
#24 Jul 23 2010 at 8:04 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
JerekDain wrote:
Princess ThePsychoticOne wrote:
The image button in posts (/cgi-bin/userimages-popup.pl) seems broken too.

Works for me:
Screenshot

Perhaps it was a temporary glitch or already fixed? What is/was broken about it?
It doesn't list all the images you've uploaded. firefox 3.6.7, XP.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#25 Jul 24 2010 at 12:39 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
While following this thread, i tried clicking the arrow to go to the last new post, and it linked me to http://ffxi.allakhazam.com/fcluster/gotopost.pl?mid=1279991451319308618, even though the last post was 127999590749373123.

edit: Ah, that post was nuked. May want to add a check for nuked posts i guess.

Edited, Jul 24th 2010 2:41pm by ThePsychoticOne
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#26 Jul 25 2010 at 4:32 AM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Filters also don't work for the recently viewed posts (on user pages).
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#27 Jul 25 2010 at 11:15 AM Rating: Excellent
Avatar
******
29,862 posts
JerekDain wrote:

Screenshot


Ironically, one of my co workers from the other job does the website for axecop. He and the axecop artest were in the same band, "luneractive". which no longer exists.

we now return you to your regularily scheduled bug posting.
____________________________
Arch Duke Kaolian Drachensborn, lvl 95 Ranger, Unrest Server
Tech support forum | FAQ (Support) | Mobile Zam: http://m.zam.com (Premium only)
Forum Rules
#28 Jul 26 2010 at 12:10 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
/cgi-bin/bookmark.pl always shows up Viewing 1 to x of x Bookmarks regardless of what page you're on.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#29 Jul 27 2010 at 8:56 AM Rating: Good
*****
10,492 posts
Dread Lörd Kaolian wrote:
JerekDain wrote:

Screenshot


Ironically, one of my co workers from the other job does the website for axecop. He and the axecop artest were in the same band, "luneractive". which no longer exists.

we now return you to your regularily scheduled bug posting.


I just pooped in your aquarium! Isn't that ironic?
____________________________
◕ ‿‿ ◕
#30 Jul 29 2010 at 3:41 PM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
/cgi-bin/bookmark.pl always shows up Viewing 1 to x of x Bookmarks regardless of what page you're on.

This should be fixed. Now I'm off to un-bookmark a thousand things.
#31 Jul 29 2010 at 8:50 PM Rating: Excellent
Bad j00 j00
ZAM Administrator
Avatar
***
2,157 posts
What Jerek doesn't know is that I installed an SQL trigger that adds a new random bookmark any time he deletes one.

Shhh... don't tell him.
#32 Jul 30 2010 at 5:59 AM Rating: Excellent
Spankatorium Administratix
ZAM Administrator
Avatar
*****
1oooo posts
Nizdaar wrote:
What Jerek doesn't know is that I installed an SQL trigger that adds a new random bookmark any time he deletes one.

Shhh... don't tell him.


HAH Fantastic!
____________________________
ZAM: Support FAQ | Forum FAQ | Forum Rules | Mobile
DF: Twitter | FB
KnotKrazy: FB | Etsy
#33 Aug 01 2010 at 11:41 AM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Page links on bookmarks are broke again.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#34 Aug 05 2010 at 2:34 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Screenshot


Posting from overlaps the box, and makes it impossible to click anything below the posting from... line.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#35 Aug 13 2010 at 12:49 PM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
Page links on bookmarks are broke again.

This seems to be working for me. Did someone else fix it, or is it still broken for you?

ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
Screenshot


Posting from overlaps the box, and makes it impossible to click anything below the posting from... line.

Fixed.
#36 Aug 13 2010 at 12:52 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
JerekDain wrote:
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
Page links on bookmarks are broke again.

This seems to be working for me. Did someone else fix it, or is it still broken for you?
Still broke. It works on cgi-bin/bookmarks, just not on the account page. It links to &page=x, which doesn't work. &bmpage=x doesn't work anymore either, so someone must have changed it.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#37 Aug 13 2010 at 1:11 PM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
Fixed.
#38 Aug 18 2010 at 5:03 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
In live view, the #msg anchor doesn't work with mouseovers (it just shows the first post in the thread). Outside of live, the #m anchor does the same thing (but #msg works fine).

examples:

http://ffxi.allakhazam.com/forum.html?forum=3&mid=1278037453307531499#msg1281726688248141644
http://ffxi.allakhazam.com/forum.html?forum=3&mid=1278037453307531499#m1281726688248141644
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#39 Aug 18 2010 at 11:48 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Colors an spoilers do not mix in live view.

example
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#40 Aug 24 2010 at 8:03 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Anonymous's user page displays the user's bookmarks, instead of anonymous's.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#41 Aug 25 2010 at 8:37 AM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
Anonymous's user page displays the user's bookmarks, instead of anonymous's.

Fixed.
#42 Sep 03 2010 at 11:59 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Spoilers and colors/bg don't work together in live.

like this for example

edit: derp, i already posted this, my bad.

Edited, Sep 4th 2010 3:06am by ThePsychoticOne
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#43 Sep 04 2010 at 1:19 PM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
Spoilers and colors/bg don't work together in live.

like this for example

edit: derp, i already posted this, my bad.
This happens when replying too actually.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#44 Sep 04 2010 at 1:59 PM Rating: Good
Silent But Deadly
*****
19,999 posts
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
This happens when replying too actually.
There's a couple of other oddities to the preview when replying that I can't recall at this time, but I think they're all color-related.
____________________________
SUPER BANNED FOR FAILING TO POST 20K IN A TIMELY MANNER
#45 Sep 23 2010 at 11:02 AM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
When locking a thread, the cancel button doesn't work, locks the thread anyway and sets the lock message to null.
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#46 Sep 23 2010 at 11:42 AM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
When locking a thread, the cancel button doesn't work, locks the thread anyway and sets the lock message to null.

Fixed.
#47 Sep 23 2010 at 12:00 PM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
ThePsychoticOne the Prohpet wrote:
Spoilers and colors/bg don't work together in live.

like this for example

edit: derp, i already posted this, my bad.
This happens when replying too actually.

Spoilers should behave more consistently now.
#48 Sep 30 2010 at 4:56 AM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Breadcrumbs while posting in journals are broken. The link to the journal points to ../journal.html?user=x&mid=y&post=1&replyto=z&page=1, or when starting a new thread, just ../journal.html?user=x&post=1.

Edited, Sep 30th 2010 6:56am by ThePsychoticOne
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#49 Oct 11 2010 at 9:43 AM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
ThePsychoticOne the Prophet wrote:
Breadcrumbs while posting in journals are broken. The link to the journal points to ../journal.html?user=x&mid=y&post=1&replyto=z&page=1, or when starting a new thread, just ../journal.html?user=x&post=1.

Just noting that someone fixed this a few days ago.
#50 Oct 11 2010 at 9:47 AM Rating: Good
One flew over the cuckoo's nest
Avatar
******
29,185 posts
Did your post count just triple? Smiley: eek

Also: Smiley: thumbsup
____________________________
BANNED

Creator and Leader of the Anti-Rog faction
#51 Oct 11 2010 at 11:59 AM Rating: Excellent
Webmonkey
ZAM Administrator
Avatar
**
708 pandas
Princess ThePsychoticOne wrote:
Did your post count just triple? Smiley: eek

Only negatively.
« Previous 1 2 3 4
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 30 All times are in CDT
BeanX, Jophiel, Szabo, Anonymous Guests (27)