Forum Settings
       
Reply To Thread

Markup Buttons with FirefoxFollow

#1 May 09 2004 at 11:09 PM Rating: Good
Tracer Bullet
*****
12,563 posts

I can't get the markup buttons to work correctly with Firefox. I highlight the text and hit the button, but the tags show up after the selected text. Kind of like when you try to markup an edited post and it screws up.
____________________________
Na Zdrowie
#2 May 10 2004 at 4:50 AM Rating: Excellent
Avatar
******
29,854 posts
yeah, it's broken at the moment with IE too. we'll try to get it fixed
____________________________
Arch Duke Kaolian Drachensborn, lvl 95 Ranger, Unrest Server
Tech support forum | FAQ (Support) | Mobile Zam: http://m.zam.com (Premium only)
Forum Rules
#4 May 10 2004 at 2:34 PM Rating: Good
Tracer Bullet
*****
12,563 posts

I dunno, it works fine for me with IE.

I just tried what Lauren said, highlighting text from previous posts, and that was marked up correctly. But if I type out my own text and hit the button, it never works.
____________________________
Na Zdrowie
#5 May 10 2004 at 9:10 PM Rating: Excellent
I'm aware of the issue, it's not new. The JS hooks for selecting text are amoung the least cross platform, so it works in IE, and in Firefox/mozilla it was all I could do to make it insert tags and not shoot up error messages.
____________________________
--Illia
Fumus, draco magus incoluit mare.
Myrx - 70 Holy Priest, Myr - 70 Resto Shaman, Gryd - 70 Prot Warrior
#6 May 11 2004 at 10:02 PM Rating: Good
Tracer Bullet
*****
12,563 posts

Thanks for the response!

I wasn't sure if I was just being an idiot, since I just made the switch from IE to Firefox a few days ago.

Smiley: cookie
____________________________
Na Zdrowie
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 26 All times are in CDT
Xsarus, Anonymous Guests (25)