Forum Settings
       
Reply To Thread

Item collecter not startingFollow

#1 Feb 03 2004 at 6:09 PM Rating: Decent
4 posts
I just downloaded the program and intstalled it and when i try to run it I get a dialog box labled "Auto-Updater" that has a progress bar that reaches roughly 30% of the way and then stops.

I'm running Win XP Pro SP1 on a home built system:
P4 2.4 Hyper-Threading
Intel D865PERL motherboard
Radeon 7000 All-In-Wonder
512 MB RAM

I'm conecting to the internet through the onboard NIC card to a firewall/router to cable modem.
#2 Feb 03 2004 at 7:33 PM Rating: Good
***
1,270 posts
Do you have anything like zonealarm running that might be blocking outbound connections? The auto-updater is just a couple of ordinary http/port 80 downloads, so I can't think of anything else that might be causing it to hang there.

#3 Feb 03 2004 at 8:28 PM Rating: Decent
4 posts
No, I don't like software firewalls. In my opinion they use up too much in the way of system resources and anything that can get by the router could get by a software firewall. I just double checked to make sure Microsoft's firewall wasn't on by default or anything and it isn't.
#4 May 15 2004 at 11:29 AM Rating: Decent
3 posts
I was running into this same problem until I saw another message talking about the item collector using the local IE cookie for allakhazam.com.

I never use IE on my Everquest computer so I never had a cookie saved.

After I opened and logged into http://everquest.allakhazam.com the auto-updater worked fine.

I hope this helps

--Scarpeta
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 22 All times are in CDT
Anonymous Guests (22)