Forum Settings
       
Reply To Thread

Could use some help with the Item Collector please.Follow

#1 Jan 01 2004 at 7:39 AM Rating: Decent
*
221 posts
This is the error I am getting. I do not think it to be my connection as my other accounts load just fine. Its only this one account that will not load a profile at all.

Server has accepted item data.
Setting up session: Client port 1322, Server port 1395.
Sequence start from server.
Processing player inventory.
Warning: Player inventory with null profile.


Any help would be great.

Thanks
____________________________
blahblahblah
#2 Jan 01 2004 at 10:21 AM Rating: Decent
Scholar
**
367 posts
Do you have any items on that character that has an odd name?
#3 Jan 01 2004 at 7:05 PM Rating: Excellent
***
1,270 posts
I'll go through and see what could be causing that. For now, if you switch to memory-reading mode under options, does that work?

- rale
#4 Jan 02 2004 at 5:06 AM Rating: Decent
*
221 posts
No it does not work that way. I have it working on this computer, but the other one is not working. I think I may just have a bad router.

I will let you know what happens when I get a new router in the morning.

Thanks

Edit: Yeah was just a bad router port I guess Smiley: frown. Oh well It was kinda old and needed replaced anyways.

Thanks for you time.


Edited, Fri Jan 2 16:49:00 2004 by Primist
____________________________
blahblahblah
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 26 All times are in CDT
Anonymous Guests (26)