Forum Settings
       
Reply To Thread

Keep DC-ing since yesterday.Follow

#1 Sep 11 2013 at 4:20 AM Rating: Decent
Scholar
Avatar
34 posts
Very weird problem.

Since yesterday I DC alot. I can log in with ease but after say 5 minutes I get the famous 90000 error connection to server lost.


Wierd thing is. Its only since yesterday. Before I rarely DCed. To make it even weirder...drumroll....!

My PC has a wired connection. PC > Switch > Router > hello world!
My wife plays wireless on laptop (laptop > router > hello world) and so doesnt DC.

All my connections work fine and there`s nothing changed with my setup. I cant believe its the switch cause everything works well and I only have problems with FFXIV and only since yesterday I DC very fast and often.

Any ideas?
#2 Sep 19 2013 at 12:31 PM Rating: Decent
Scholar
21 posts
Hi, I'm not a network guru, but I've had a similar problem (btw, I only have a router).

The way I fixed it was by simply turning the router off and back on after a few seconds. Let it reboot, and run its own checks, wait for all the lights to start blinking and turning green...then test it again.

I did the above when we had a power outage...and it worked.
____________________________
Sam
Community Manager, Enthusiast and Component Channel Communications
Official AMD Representative
Send me a private message if you have any AMD related questions, issues, and/or ideas
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 25 All times are in CDT
Anonymous Guests (25)