Forum Settings
       
Reply To Thread

Wierd place to ask, but I got YouTube problems.Follow

#1 Jul 06 2011 at 6:10 PM Rating: Decent
****
9,006 posts
I came back from work today, only to notice I can't read any video on YouTube. It was fine yesterday and nothing changed since. Also, I can watch YouTube videos fine if placed somewhere else, such as this.

Anyone got any idea what's going on?
____________________________
クリスチアン・デュシェーヌ
栗栖治安
#2 Jul 06 2011 at 7:31 PM Rating: Decent
****
9,006 posts
Apparently, it was as stupid as adding an "s" after http...and it fixed it all up.
____________________________
クリスチアン・デュシェーヌ
栗栖治安
#3 Jul 07 2011 at 4:27 AM Rating: Good
Avatar
******
27,061 posts
I suddenly found myself having the same problem this morning after our system admin had me restart the comp for some updates.

Your s fix worked for me as well.
____________________________
Someone on another forum wrote:
Wow, you've got an awesome writing style.! I really dig the narrator's back story, humor, sarcasm, and the plethora of pop culture references. Altogether a refreshingly different RotR journal (not that I don't like the more traditional ones, mind you).

#4 Jul 07 2011 at 11:11 PM Rating: Good
Muggle@#%^er
Avatar
*****
19,349 posts
Can we make this one about ourselves, too?
____________________________
IDrownFish wrote:
Anyways, you all are horrible, @#%^ed up people

lolgaxe wrote:
Never underestimate the healing power of a massive dong.
#5 Jul 08 2011 at 6:02 AM Rating: Decent
****
9,006 posts
Sure!
____________________________
クリスチアン・デュシェーヌ
栗栖治安
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 27 All times are in CDT
Anonymous Guests (27)