Forum Settings
       
« Previous 0 Next »
Reply To Thread

FFXIV client startup issuesFollow

#1 May 11 2011 at 11:37 PM Rating: Decent
1 post
I just installed FFXIV on my laptop and every time I try to open it, I get a small, blank, black window followed by an error message saying "FFXI is no longer working". To my understanding, it's a pretty common issue but I still can't find a solution anywhere.

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: ffxivboot.exe
Application Version: 1.0.0.0
Application Timestamp: 4c355192
Fault Module Name: atiumdag.dll
Fault Module Version: 8.14.10.716
Fault Module Timestamp: 4b2aa917
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00210c86
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

My computer is telling me my drivers are up to date and I've also tried lowering all of the settings through ffxivconfig before starting it, even though my PC seems to be way beyond the minimum reqs. I've also reinstalled it 3 times now. Any ideas on what I should try next?

Computer specs:
ASUS G73J, Windows 7 64-bit
Intel Core i7 processor
8GB RAM
ATi Radeon mobility HD5870 with 1GB VRAM

EDIT: Nevermind, got it fixed. Just had to uninstall the ASUS drivers that came with it and install the current official ATI drivers

Edited, May 12th 2011 2:14am by Oxirane
« Previous 0 Next »
Reply To Thread

Colors Smileys Quote OriginalQuote Checked Help

 

Recent Visitors: 27 All times are in CDT
Anonymous Guests (27)